Browns Social House

Calgary, Alberta

We have completed two Browns restaurants for this client, both in Calgary. Our first Browns project was located in Mount Royal Village, a vibrant community hub, which meant that coordination with property management and neighboring tenants was a daily necessity. We wanted to ensure that construction did not disrupt the operations of adjacent businesses. This project was a complete interior space renovation. Driven by a variety of unique and aesthetically pleasing finishes and features, the space delivers a distinguished and stimulating environment. The unique millwork ceiling, tiled walls, copper panel finishes, reclaimed wood and antique mirrors add to the memorable atmosphere. Without compromise on quality, it was the third fastest Browns Social House ever constructed.

The second Browns we built is located in Northeast Calgary and included: a tenant improvement with unique millwork ceiling, tiled walls, copper panel finishes, reclaimed wood and antique mirrors. Careful coordination with the designers was paramount and our project team came together to deliver this project ahead of schedule.

« Back to Our Projects