Calgary Winter Club

Calgary, Alberta

The Calgary Winter Club project consisted of five different expansions and renovations to the existing private sports club. 200,000 new square feet of building was added on top and around the existing facility. This project entailed building a two-storey addition on top of an occupied curling rink without impacting ongoing operations. Our work included new locker rooms, an elevated running track, tennis courts, squash facilities, and other amenities. In addition, we built a new fitness centre, a large climbing wall, and renovated the change rooms. All construction was done in phases while the facility remained fully occupied. Stakeholder involvement was critical in this facility and our team strived to maintain effective communication and consultation throughout the entire process.

« Back to Our Projects